Vrouw geneest van volledig doorgescheurde schouderspier

Ik ben al jaren aan het sukkelen met mijn gezondheid. Er zijn drie hernia’s geconstateerd en ook kreeg ik een probleem met mijn schouder. Ik had pijn en beperking van de bewegingen van de arm. Bijvoorbeeld de was ophangen kostte mij steeds meer moeite en het ging bijna niet meer. Vijf jaar geleden zijn er echo’s gemaakt en de conclusie was dat de spier volledig ‘over’ was. De arts stelde een operatie voor, maar dat wilde ik niet dus ging ik naar ‘Pellenberg’ voor een tweede opinie. Helaas dezelfde conclusie: alleen een operatie met volledige verdoving zou een oplossing kunnen bieden. Maar ik heb daar schrik van en ik heb mij dus niet laten opereren. Mijn arm opheffen kon ik alleen gedeeltelijk en dat met behulp van mijn goede arm. Dit is zo vijf jaar gebleven. Toen kwamen de gebedsgenezingsavonden in Tienen (oktober 2011). Ik ben daar de tweede avond naar toe gegaan en na het gebed van één van de studenten, kon ik plotseling mijn arm weer opheffen. Het werkte weer zoals vroeger. Ook mijn rugpijn is verdwenen. Ik kan terug alles doen en iedereen mag het weten. God heeft een wonder voor mij gedaan!

A.