Na meer dan vier jaar sukkelen, plots verlost van mijn knieprobleem

Ik heb ongeveer vier tot vijf jaar lang veel last gehad met mijn rechterknie. Deze zwol steeds op, ik kon dan moeilijk gaan en hem niet meer buigen. Ik kon geen trappen meer doen en was dan ook blij toen ik kon verhuizen naar een woning op het gelijkvloers. Eigenlijk was een operatie nodig maar dat wilde ik niet. In 2008 was ik in een bijeenkomst in Maasmechelen waar Wim Kok over wonderen sprak. Hij heeft toen met mij gebeden, waarbij ik op een stoel moest gaan zitten en na zijn gebed mijn benen gelijk kwamen te staan. Daarna legde hij zijn hand op mijn knie en sprak opnieuw een gebed uit. Meteen trok er een warmte door mijn knie en voelde het iets beter aan. De dag hierna was de zwelling weg en ook alle pijn, We zijn nu twee jaar verder en het is nooit meer teruggekomen. Ik ben hiervan volledig genezen.

Het afgelopen jaar heb ik ook veel last gehad van mijn nek: stijfheid, pijn en ongemak. In februari 2010 bezocht ik een zondagmorgendienst van de christengemeente Maaseik. Wim sprak daar en ik heb toen gebed gevraagd voor mijn nek. Meteen was er verbetering en thuisgekomen was alles goed en dat is zo gebleven. Alle eer aan Jezus.

M.