Voet wordt kleiner tijdens het gebed

Ik had een maatverschil in mijn voeten (een halve maat verschil). Toen Wim daarvoor wilde gaan bidden, vroeg ik of het ook mogelijk was dat mijn te grote voet kleiner zou worden. Hij sprak een kort gebed uit en toen voelde ik iets in mijn te grote voet gebeuren, het voelde strak aan, alsof ik een te kleine schoen aan had. Toen ik mijn voet verplaatste en ze opnieuw naast elkaar zette waren ze gelijk. Mijn ene voet is dus kleiner geworden. Een meting met een voetmeter, voor het gebed en achteraf, bevestigde dat dit inderdaad een feit is!

Wat ik het bijzondere ervan vind, is dat God niet alleen mijn voeten even groot of beter gezegd even klein heeft gemaakt, maar dat hij hierbij ook keek naar mijn verlangens.

Het laatste anderhalf jaar, heb ik veel gezondheidsproblemen gekregen. Hartritme stoornissen, astma, fibromyalgie. Deze heeft God nog niet genezen. Maar hij heeft wel een teken gegeven, dat voor hem alles mogelijk is. Zelfs het meest gecompliceerde lichaamsdeel, kan Hij herstellen. Ook speelt er iets heftigs in mijn leven, dat veel impact heeft op mij als persoon. Daardoor was voor mij het grote wonder, dat God zei ik hoor je! Ik zie je! Jij bent belangrijk voor mij!

Want wij zouden denken, wat maakt het eigenlijk uit of je ene voet nou groter word of kleiner als ze maar gelijk zijn? Daarin laat God zien, dat hij anders is. Hij kijkt naar mij en hij kijkt naar jouw, niet als 1 van vele, maar als een persoon die uniek voor Hem is. Hij houd van ons, van mij. En dat houden van bestaat uit een persoonlijke relatie die Hij met een ieder van ons wil.

Ik ben God ontzettend dankbaar voor het genezen van mijn voeten, voor zijn liefde voor mij, voor het laten zien dat hij mij nooit alleen laat, dat hij mijn kracht is en dat hij mij ziet als een persoon, als zijn dochter en dat ik belangrijk voor hem ben.

R.