Schildklier terug gezond

Al een half jaar zat ik niet meer lekker in mijn vel, ik voelde mij opgejaagd, had vocht in mijn benen, enkels en buik, flinke gewichtstoename, mijn gezicht werd grauw, ik ging steeds slechter zien en ook werd ik lichtelijk achterdochtig en soms dacht dat ik gek werd.
Op dat moment waren mijn man en ik al onder behandeling bij de Fertiliteitsarts in verband met onze kinderwens. Bloedonderzoek toonde aan dat de schildklier niet goed functioneerde. Dit was dus de oorzaak van al mijn klachten, tevens stond dit ook een zwangerschap in de weg omdat wij nu niet verder behandeld mochten worden, de schildklier moest eerst 100% in orde zijn! Dus best een tegenslag en op dat moment zag ik het even niet meer zitten.
Op een avond van de discipelschapstraining bij ons in de kerk(18juni 2010) gaf Wim Kok ons les. Die avond voelde ik mij erg beroerd, ook waren mijn enkels en benen nu zo gezwollen dat lopen haast niet meer ging, ik verging van de pijn! Op het eind van die les had ik besloten om toch voor me te laten bidden en dit gebeurde dan ook.
Op het moment dat Wim met mij bad voelde ik een golf van warmte en rust door mij heen stromen en ik wist op dat moment ook dat het helemaal goed zou komen! Dus ging ik met een gerust gevoel naar huis. Een dag later al waren mijn enkels en benen voor de helft minder gezwollen, en die dag daarna was alles weer zoals normaal! Ik kreeg mijn schoenen weer aan en de pijn was weg, echt helemaal weg! Dit was zo geweldig! De dagen erna viel ik ook steeds meer af, ik ben nu al 9 kilo afgevallen omdat het vocht verdwenen is, ook geestelijk voel ik mij goed en kan ook weer goed zien.
Een weekje later moest ik opnieuw bloed laten prikken in opdracht van de Internist, en twee weken later kreeg ik de uitslag: het bleek dat de schildklier weer 100% in orde was! De internist wilde wel dat ik in november nog een controle onderzoek zou krijgen. Op 16 november heb ik met de internist de uitslag van de laatste bloedtest besproken. Ook nu bleek dat de schildklier voor 100% functioneerde.
Dus ik ben echt helemaal genezen geworden zonder dat er medicatie aan te pas hoefde te komen, en daar ben ik de HERE GOD enorm dankbaar voor! Dit betekent ook dat we “groen”  licht hebben gekregen om verder te gaan met onze kinderwens, waarvan ik ook zeker weet dat het goed gaat komen, want voor de Heer is niets onmogelijk!

B.