Mijn voet is een maat groter geworden

Ik las op de website van iemand waarvan de voet groter werd. Ik had dezelfde ervaring.  Als Wim Kok zijn hand boven mijn voet hield, voelde ik duidelijk de voet warm worden, tintelen en zag deze aangroeien…
En er waren nog enkele die dit van dichtbij zagen gebeuren.
Ja het is wel veranderd. Ik zei vandaag nog tegen mijn vrouw Inge dat ik na heel lang gelopen te hebben eerder last had van mijn rechterteen, die zit bovenin de schoen, maar nu opeens van mijn linker grote teen. Want die zit nu ook bovenin de schoen…! En deze linkerschoen is op deze wijze nog niet zo ingelopen…
Mijn moeder heeft dezelfde afwijking, ook de rechtervoet is bij haar bijna een maat groter en zij wist van mij. Ik liet haar nu mijn voeten zien en zij zag dat ze nu even groot zijn…!

Wat een heerlijk wonder toch!

R.