Gezwel verdwijnt, dove oren gaan open, knie weer gezond en voetvergroting!

Wonderen in Nederland

Helemaal overstuur was ze, die Nederlandse vrouw die, na gebed tijdens een zondagsdienst, haar kankergezwel niet meer kon vinden (2016).

Tijdens een onderwijs sessie over bevrijding (2017) stond een vrouw op, deed haar gehoorapparaat uit en zei: “U moet die dove geest bij mij uitdrijven.” Ik stak mijn vingers in haar oren gebood rustig de dove geest uit te gaan. De vrouw begon te stralen en vertelde dat ze alles weer goed kon horen.

Wonderen in Duitsland

Tijdens een profetische conferentie in Duitsland (2017) zagen we tientallen wonderen van genezing, niet alleen tijdens de bijeenkomsten maar ook op straat. Dove oren gingen open, allerlei pijnen verdwenen, één vrouw ging helemaal door het lint toen ze bemerkte dat haar knieën weer goed waren, ze bleef maar roepen dat ze genezen was en liet zich steeds weer op haar knieën vallen. De geplande operatie was niet meer nodig. Een man werd, na gebed, genezen van Tinnitus, hij bracht de andere dag zijn vriend mee, met eenzelfde probleem wat na gebed ook verdween.

Een student van Bijbelschool C7 getuigde op straat dat God ook voeten groter kan maken. Een moeder en dochter die dit hoorden reageerden meteen positief, ze wisten dat ze beiden ongelijke voeten hadden en wilden daar wel gebed voor. Ze deden op straat hun schoenen uit en gingen met hun hielen tegen een stoeprand aan staan, zo werd het verschil duidelijk zichtbaar. De student bad voor hen, maar er gebeurde niets. Toen werd ik erbij gehaald met het verzoek of ik ook zou willen bidden. Ik bad en meteen werd de voet van de moeder en daarna ook de voet van de dochter groter. Het was voor mij de eerste keer dat ik dit wonder op straat zag gebeuren.

Wim Kok