Genezen van rugklachten en opvliegers

Vele jaren heb ik last gehad van lage rugpijn, vooral bij het zitten in een bepaalde houding, bijvoorbeeld in de auto. Daarnaast waren er vanaf mijn 45ste die ellendige opvliegers waar ik alle dagen last van had. In september 2007 kwam Wim Kok, samen met de bijbelschoolstudenten van C7, naar Vlissingen voor een aantal genezingsdiensten. Ik ging er samen met mijn man en een paar kennissen naar toe. Tot mijn blijde verwondering begon Wim meteen voor rugklachten te bidden en mocht ik naar voren komen. Tijdens het gebed voelde ik iets gebeuren in mijn benen en kwamen ze gelijk te staan. Later die avond mocht ik nog eens voor gebed komen. Ik wilde toen laten bidden voor die opvliegers, maar ineens zei Wim tegen een van de studenten: “bid jij maar voor haar”. Ik weet nog dat ik dacht: “ja, maar het moet wel goed gebeuren!” Het meisje bad voor mij, ik voelde niets maar al de andere dag merkte ik dat de opvliegers verdwenen waren. We zijn nu twee jaar verder en ik heb geen last meer gehad van mijn rug en nooit meer opvliegers. Ik ben daar zo dankbaar voor dat ik het bijna iedere week nog wel aan iemand vertel.

I.