Genezen van een klachtencomplex met zwaar medicijngebruik

Op 15 oktober 2010 ben ik in de genezingsdienst in Heerlen geweest, waar ik genezen ben van al mijn klachten en zwaar medicijngebruik.
Zo had ik van kinds af aan al hoofdpijn en dat is later migraine geworden. Vanaf de tijd dat ik ongeveer 15 jaar was heb ik hiervoor allerlei medicamenten geslikt, nu ben ik 43. Ik heb periodes gehad dat ik altijd hoofdpijn had en vaak nam ik 6 tabletten per dag in.

Verder had ik een uitgebreid klachtencomplex, waaronder: een hernia, een darmontsteking, rugklachten, maagpijn enz.. Ik slikte meer dan 20 tabletten per dag, waaronder: Doliprane, Namarig, Meteospasmyl,Tanganill, Spasfon, Lamaline.

Sinds bovengenoemde datum ben ik van al mijn klachten genezen en slik ik niets meer. Wel heb ik 2 dagen bijverschijnselen gehad om af te kicken van de medicijnen.

Ik dank God, de heilige Vader, dat ik deze geweldige genezing heb mogen ontvangen.

Met deze getuigenis wil ik andere mensen ook een hart onder de riem steken.

M.