Gehoortest bevestigt genezing

Tien jaar geleden bemerkte ik voor het eerst dat mijn gehoor minder werd. Langzamerhand bleef dit achteruit gaan en begon het een effect te hebben op de communicatie in ons gezin. Ik voelde mij ook niet veilig meer op straat, omdat ik het verkeer niet meer hoorde aankomen.
Ik ben toen naar een specialist geweest en deze heeft mij twee jaar lang om de zes maanden gecontroleerd, waarbij hij vaststelde dat mijn gehoor achteruit bleef gaan. Mijn gehoor was beschadigd als gevolg van mijn werkomstandigheden. Uiteindelijk moest ik twee gehoorapparaten dragen. In oktober 2007 werd er door onze gemeente een genezingscampagne gepland met Wim Kok en de C7-studenten. Ik ging daarnaar toe omdat ik keukendienst had en ik was zeker niet van plan om met mij te laten bidden voor genezing. Ik dacht: “Heer, als u mij roept dan pas ga ik.” Plots zei Wim: “Zijn hier mensen met een gehoorapparaat?” Op die oproep heb ik dan toch maar gereageerd en ik werd meteen warm van binnen. Ik moest mijn apparaatjes uit doen en toen stak Wim zijn vingers in mijn oren en sprak een gebed uit. Meteen leek het alsof een prop uit mijn oren verdween en hoorde ik ineens scherp. Vanaf dat moment hoor ik goed, kan ik weer gewoon communiceren met mijn man en kinderen en draag ik geen gehoorapparaten meer.

Op verzoek van Wim ben ik in december 2010 teruggegaan naar de audioloog. Toen ik binnenstapte dacht ze dat ik batterijtjes voor mijn gehoorapparaten kwam halen. Ik vroeg echter om een gehoortest en die werd twee keer uitgevoerd. Na de eerste test meende zij, dat ze een fout gemaakt had en daarom deed zij het nogmaals. Toen keek zij mij met een verbaast gezicht aan en ik zei: De Heer heeft mij genezen! Mijn gehoor bleek aan beide oren met 20db verbeterd.  Alle dank aan Jezus die nog steeds wonderen doet!
Zie hier voor het medische bewijs.

A.