Blijvend letsel, na tien jaar, nu volledig weg

Op 14 oktober 2010 bezocht ik voor het eerst een echte gebedsgenezingsbijeenkomst in Maasbracht. Meer vanuit nieuwsgierigheid maar ik wist ook dat als God er was hij ook iets voor mij kon doen. Er waren veel mensen en toen Wim begon te bidden was ik onder de indruk van de wonderen die God door het gebed van hem deed. Er werd gevraagd of iemand last had van de schouders dit was bij mij het geval en ik mocht naar voren komen. Het bleek dat mijn armen ongelijk waren. Toen er voor mij gebeden werd door Wim voelde ik een ontspanning in mijn schouders en werden mijn armen even lang. De pijn en uit mijn nek en schouder was weg en is ook weg gebleven. Later op de avond zijn ook mijn benen vergeleken en na gebed gelijk komen te staan, dit voelde en zag ik gebeuren. De pijn in de rug was verdwenen en is nog steeds weg. Een week later was er nog een gebedsgenezingsbijeenkomst in Maaseik, daar heb ik gebed gevraagd voor mijn voet. Meer als 10 jaar geleden ben ik met mijn linker voet onder het wiel van een auto gekomen, hierdoor is de stand van de voet veranderd. In het begin dacht ik dat er niets aan de hand was maar ik heb er een blijvende beschadiging van opgelopen en last van mijn rug. Bij het lopen steunde ik vooral op de grote teen en de binnen kant van mijn voet wat pijn veroorzaakte in de rug. Tijdens het gebed voelde ik een aangename stroom vanuit mijn voet omhoog gaan. Het wonderlijke gevolg was dat de druk aan de binnen kant van mijn voet en grote teen verdween en ook de pijn. Ik sta weer recht op mijn voet en de klachten van mijn voet en rug zijn verdwenen.
Alle dank aan God.

A.