Genezen van schimmelinfectie

Al jaren had ik had ik last van een schimmelinfectie op mijn bovenbenen. Hier ben ik voor naar de huisarts geweest die me dan een zalfje mee gaf. Dit zalfje verminderde het dan even maar na verloop van tijd kwam het weer ernstig terug, het verdween nooit volledig. Het nare van deze infectie was dat het enorm irriteerde en soms pijn begon te doen. Daarnaast waren het zichtbaar ook twee grote plekken, wat er ook niet bepaald mooi uit zag.

In de zomer van 2013 was Wim Kok op de Vrij Zijn Zomerconferentie. Zelf was ik medewerker van het gebedsteam in de tienertent. Op een avond sprak Wim bij ons in de tienertent over genezing. Op een gegeven punt zei hij dat iedereen die ergens last van had zijn of haar handen op die plek moest leggen dan ging hij een algemeen gebed uitspreken. Ik stond achterin de tent en dacht, ik kan het altijd proberen. Dus ik legde mijn handen gewoon op mijn broek op de plekken waar de infectie zat. Op dat moment voelde ik niks bijzonders, maar voelde ik ook geen irriterend gevoel meer, de avond ging gewoon verder. Voor dat ik die avond naar bed ging wilde ik het toch even controleren. Toen ik keek waren allebei de plekken niet meer zichtbaar op mijn huid en waar de plekken hadden gezeten voelde het nu gewoon als elk ander stuk huid!

Na jaren van zalfjes smeren, mezelf open krabben en een constante irritatie was die avond van het één op het andere moment alles over, geen pijn meer, geen irritatie meer en ook zichtbaar was alles gewoon verdwenen, wat een heerlijk wonder!

M.